Kulinarnie: Tagliatelle z wędzoną makrelą, porem i szpinakiem
Cześć!
– średnia wędzona makrela (ok. 250 g),
– dość duży por (ok. 200 g biała część),
– szpinak świeży (ok. 150 g)
– ser feta (80 g),
– jogurt naturalny (200 g),
– czosnek (5 ząbków),
– masło (łyżka),
– sól, pieprz.
Przygotowanie:
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[’GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’https://www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);
ga(’create’, 'UA-92187595-1′, 'auto’);
ga(’send’, 'pageview’);